De veelzijdige afwerkingen van VEKA: geef PVC-ramen een unieke en natuurlijke look

Gekleurde ramen zijn steeds populairder. Ramen en deuren geven immers voor een groot deel mee vorm aan je woning en vallen meteen op wanneer je een huis bekijkt. Een stijlvolle uitstraling is voor VEKA dan ook heel belangrijk! Zo bieden wij een brede waaier van meer dan 70 moderne kleuren en designopties, waaronder speciale ontwerpen die PVC-profielen nagenoeg dezelfde natuurlijke look & feel bezorgen als hout en metaal.

Er zijn twee redenen voor het groeiende succes van gekleurde ramen. De eerste is de sterk verbeterde kwaliteit van moderne decoratieve folies, waardoor ze heel weerbestendig en gemakkelijk schoon te maken zijn. Ook VEKA laat niets aan het toeval over! Wij testen onze producten uitgebreid tijdens hun ontwikkeling omdat we onze klanten willen garanderen dat onze profielen zich tegen extreme omstandigheden kunnen verweren. Zo blijven ramen en deuren met VEKA-profielen er ook na vele jaren nog altijd bijna als nieuw uitzien.

Een andere reden is het veelzijdige aanbod aan afwerkingen dat je tegenwoordig op de markt vindt. Zo beschikt VEKA niet alleen over een rijkgevuld kleurenpalet, maar ook over speciale designs die PVC-ramen dezelfde uitstraling geven als hout of metaal. Bij VEKA kan je zelfs kiezen voor een verschillend effect binnen en buiten.

Ruime keuze aan hout- en metaaldesigns

Met VEKA-profielen kun je het beste van twee werelden combineren: de vele voordelen van PVC als basismateriaal voor je ramen, mét de natuurlijke uitstraling van hout of aluminium. Zo biedt VEKA raamdesigns aan die verschillende houtsoorten imiteren. Elke afwerking is van zo’n hoge kwaliteit dat je vanop een korte afstand het verschil met een echt houten raam bijna niet kan zien. Daarnaast stellen de decoratieve folies van VEKA ook metalen oppervlakken heel realistisch voor. Of je nu platina, aluminium of messing als afwerking verkiest, bijna elk ontwerp is mogelijk!

En VEKA legt voor raamdesigns nog een extra troefkaart op tafel: VEKA SPECTRAL. Deze unieke oppervlaktetechnologie is door VEKA zelf ontwikkeld en onderscheidt zich van conventionele kleuren door zijn fluweelachtig aanvoelen en ultramatte, lakveredelde oppervlak. Dat zorgt vooral voor een unieke ervaring wanneer je het raamprofiel aanraakt. Door zijn speciale samenstelling is het oppervlak heel robuust en bestand tegen krassen, slijtage, extreme weersomstandigheden en UV-stralen. Het oppervlak stoot ook vuil af, toont geen vingerafdrukken en is bijzonder gemakkelijk te onderhouden.

Wil je meer info over onze producten? Bezoek dan zeker onze productpagina.

Heb je een eigen project dat je wilt laten realiseren? Zoek hier een installateur of fabrikant in jouw buurt.