Een betrouwbare service voor huiseigenaars, maximale ondersteuning voor installateurs en fabrikanten

Nadat je gekozen hebt voor de meest geschikte raam- en deurprofielen, wil je als huiseigenaar uiteraard ook kunnen rekenen op een betrouwbare en vakkundige installatie. Zo werkt VEKA nauw samen met een uitgebreid netwerk van fabrikanten en installateurs die bekend staan om hun werk van topklasse. Een win-win voor iedereen: fabrikanten en installateurs worden door VEKA maximaal ondersteund, terwijl huiseigenaars volop kunnen vertrouwen op een professionele dienstverlening!

Als familiebedrijf is het voor VEKA belangrijk om langdurige en betrouwbare partnerschappen op te bouwen en te onderhouden. Dit betekent dat VEKA er zich samen met zijn partners voor inzet om de vragen van klanten zo goed mogelijk te begrijpen en te beantwoorden.

Snelle levering, technische ondersteuning

Zo ondersteunt VEKA installateurs en fabrikanten op meerdere vlakken om ervoor te zorgen dat hun bedrijf verder kan blijven groeien. VEKA’s raam- en deurprofielen waarborgen de beste kwaliteit en zijn eenvoudig te installeren. VEKA garandeert ook een snelle levering van profielen en verzekert dat de meest populaire producten altijd beschikbaar zijn. Door hun eenvoudige opzet kunnen VEKA’s profielen op een efficiënte manier geproduceerd worden, en dankzij VEKA’s wereldwijde recyclagenetwerk kunnen fabrikanten ook duurzaam en milieuvriendelijk werken.

VEKA biedt aan zijn partners verder nog technische opleidingen en IT-service, en voorziet ook verkoop- en marketingmateriaal. Fabrikanten en installateurs worden financieel ondersteund door verkoop- en partnerpromoties en startende ondernemers krijgen hulp en advies bij bijvoorbeeld de inrichting van hun productieruimte en showroom.

De beste kwaliteit, elegant design

Maar ook huiseigenaars kunnen na hun bestelling van nieuwe ramen en deuren op hun twee oren slapen! Samenwerken met een partner van VEKA betekent dat ze kunnen vertrouwen op een vlotte en professionele installatie. Een keuze voor VEKA is ook een garantie op Klasse A raam- en deurprofielen van PVC die elke woning nog mooier maken en voorbereiden op de toekomst.

Onder meer door hun uitstekende isolatie, moderne stijl en fluwele afwerking met VEKA SPECTRAL – VEKA’s unieke oppervlaktetechnologie – zijn profielen van VEKA perfect geschikt voor elk project, renovatie én nieuwbouw.

Wil je meer info over onze producten? Bezoek dan zeker deze pagina: https://www.veka.be/homepage/producten.html

Heb je een eigen project dat je wilt laten realiseren? Zoek hier een installateur of fabrikant in jouw buurt.