Een veilige toegang en véél daglicht in je woonkamer: VEKA’s deur staat open voor elk huis en alle bouwstijlen

Met VEKA open je zonder zorgen de deur naar de toekomst! VEKA biedt op maat gemaakte voordeur- en schuifdeursystemen die perfect passen bij elke woning en bouwstijl. En die ook zorgen voor uw comfort door een drempelvrije toegang, perfecte isolatie en bescherming, en grote glasoppervlakken die veel daglicht binnenlaten. Het veelzijdige en uitgebreide productgamma van VEKA is uniek op de markt en is geschikt voor zowel nieuwbouw als renovatie.

Voordeuren

De voordeursystemen van VEKA voldoen aan alle vereisten voor alle soorten panelen en gevels. De profielen bevatten een geïntegreerde, thermisch gescheiden en barrièrevrije drempel die rolstoelvriendelijk is en zorgt voor een veilige toegang en perfecte isolatie. Voorbeelden van VEKA’s voordeurprofielen zijn:

SOFTLINE 82: Met 82 mm basisbouwdiepte en een verhoogde buitenwandsterkte van 3,5 mm garandeert dit profiel de hoogste isolatiewaarden. Het klassieke design met afgeronde hoeken doet ongetwijfeld de hele buurt naar jouw huis opkijken! Dit systeem bevat ook een speciaal profiel voor vlakke vleugeloverlappende voordeurpanelen.

SOFTLINE 70 AD: Door grote metaalversterkingen met geïntegreerde hoeklasverbindingen zorgt dit systeem voor een optimale stabiliteit. Met een basisbouwdiepte van 70 mm en een diepe sponning is SOFTLINE 70 AD geschikt voor alle voordeurpanelen en laat veel ontwerpmogelijkheden toe. De dubbele doorlopende afdichtingen naar de vloer toe vermijden tocht en beperken het verlies van warmte. Een aluminium waterslag beschermt tegen slagregen.

Schuifdeuren

De schuifdeursystemen van VEKA brengen veel dag- en zonlicht in je woonkamer door hun grote glasoppervlakken. Ze zorgen ook voor een veilige en drempelvrije toegang naar je tuin of terras. Met hefschuifdeuren en parallel lopende schuifkipdeuren biedt VEKA het meest complete gamma voor alle toepassingen en afmetingen.

VEKA’s hefschuifdeuren zijn vooral geschikt voor het openen en sluiten van grote glasdeuren. De vleugels rusten op twee aparte rails, waarvan er één licht opgetild en opzijgeschoven wordt.

Parallel lopende schuifkipdeuren zijn ideaal voor kleinere doorgangen zoals balkondeuren. De beweegbare vleugel kan gekanteld worden zodat hij op de voorste looprails beweegt en kan worden opzijgeschoven.

Voorbeelden van VEKA’s schuifdeursystemen zijn:

VEKAMOTION 82: VEKA’s nieuwste topproduct! Met een kader dat tot 20% smaller is, maakt deze hefschuifdeur meer plaats voor grote glasoppervlakken. Je krijgt zo méér dag- en zonlicht in je woonkamer en een nog beter uitzicht naar de spelende kinderen in de tuin. Bij de MAX-versie is het kader nog kleiner of zelfs volledig verborgen. VEKAMOTION 82 bereikt maximale isolatiewaarden dankzij een beglazingsdikte tot 54 mm en een nieuwe PVC-drempel, die ook voor een barrièrevrije toegang zorgt. Dit profiel laat veelzijdige designmogelijkheden toe en kan perfect geïntegreerd worden met moderne rolluik- en oppervlaktetechnologieën, zoals VEKA SPECTRAL.

VEKASLIDE 82 en 70: Deze hefschuifdeuren zijn compatibel met driedubbele beglazing waardoor ze hoge isolatiewaarden laten optekenen. Ook de duothermisch gescheiden dorpel maakt deze profielen heel energie-efficiënt en bovendien rolstoelvriendelijk, omdat de drempel laag ingebouwd is. VEKASLIDE 82 en 70 tonen een klassiek design met afgeronde hoeken.

VEKA-kwaliteit

Welk voordeur- of schuifdeursysteem ook het beste in jouw huis past, je kan altijd genieten van de gekende Klasse A kwaliteit van VEKA’s PVC-profielen: meer energiebesparing, inbraakwerend en veilig, perfect isolerend en duurzaam. VEKA denkt ook aan de installateurs en fabrikanten met een uitgebreide dienstverlening en ondersteuning, en profielen die een eenvoudige plaatsing en een flexibele, milieuvriendelijke productie toelaten.

Meer info over onze producten? Bezoek dan zeker onze website: https://www.veka.be/homepage/producten.html

Heb je zelf een eigen project dat je wil laten realiseren? Zoek hier een partner of fabrikant in jouw buurt.