Geniet van een rustig leef- en slaapcomfort!

Een gerichte geluidsbescherming brengt een vredig gevoel en zorgt voor een veilige en gezonde thuisomgeving. Kiezen voor Klasse A raam- en deurprofielen van PVC is hierbij een slimme zet. Zij bieden een optimale geluidsisolatie waardoor je overdag geniet van een aangenaam wooncomfort, en ’s nachts van zoete dromen.

Geluidsgolven verplaatsen zich door middel van lucht en kunnen op die manier ook gemakkelijk huizen en gebouwen binnendringen. Ramen en deuren spelen zo een belangrijke rol bij geluidsisolatie. Verkeerslawaai en andere geluidsstoringen kunnen effectief worden tegengegaan met moderne raam- en deurtechnieken. Zo breng je met Klasse A PVC-profielen van VEKA de rust terug in huis!

Hoe? Door hun robuuste kwaliteit kunnen profielen van VEKA zonder problemen dubbele of driedubbele beglazing dragen die perfect geluidswerend is. Daarnaast beschikken VEKA-profielen ook zelf over sterke geluidsisolerende eigenschappen. Ze houden storend omgevingslawaai buiten door hun inbouwdiepte van 70 tot 82 mm, een buitenwanddikte van 3 mm, perfecte luchtdichtheid, en hun meerkamertechnologie en hoogwaardige glasdichtingen.

Het resultaat is dat raam- en deurprofielen van VEKA veel beter scoren dan Klasse B profielen  en tot 4 dB minder geluid doorlaten. Het overzicht hieronder toont welk VEKA-profiel het meest geschikt is voor elk geluidsniveau en -isolatieklasse:

Een sluitende en vernieuwende oplossing bieden voor elke situatie, dat is waar VEKA al meer dan 50 jaar voor staat. Als marktleider produceert VEKA wereldwijd uitsluitend raam- en deurprofielen van de beste kwaliteit, die passen bij elke woning en waarmee je decennialang op twee oren kan slapen!

Wil je meer info over onze producten? Bezoek dan zeker deze pagina:
https://www.veka.be/homepage/producten.html

Heb je een eigen project dat je wilt laten realiseren? Zoek hier een partner of fabrikant in jouw buurt.