In elk huis past een Klasse A raamprofiel: VEKA brengt overal een rijkelijk comfort en aangenaam woongevoel

Je thuis heerlijk kunnen ontspannen met je gezin. Daar dromen we allemaal van! Er zijn veel factoren die hiertoe kunnen bijdragen. Je ramen, bijvoorbeeld, zorgen er mee voor dat je je in huis volkomen op je gemak voelt. Klasse A PVC-profielen van VEKA laten veel daglicht binnen, bieden bescherming wanneer het nodig is, en brengen gedurende het hele jaar een aangenaam woongevoel en rijkelijk comfort. Altijd en overal, want VEKA heeft het perfecte raamprofiel voor elk huis, waar je ook woont.

Ruim aanbod voor elke markt

Op basis van een jarenlange ervaring en met de vastberaden wil om voortdurend te blijven vernieuwen, biedt VEKA een uitgebreid gamma van PVC-raamprofielen, die voor elke woning ongetwijfeld een aanwinst zijn. Door hun moderne uitstraling passen de Klasse A raamprofielen van VEKA bij elke bouwstijl en zijn ze ideaal voor zowel renovatie als nieuwbouw. VEKA is ook wereldwijd actief en kent de verwachtingen van elke markt. Met specifiek ontwikkelde profielsystemen biedt VEKA een antwoord op lokale vragen en noden.

Unieke eigenschappen

Iedereen heeft zijn expertise, ook bij VEKA! Binnen het ruime VEKA-aanbod beschikt elk profiel over een eigen kwaliteit en unieke eigenschappen.

SOFTLINE 82 MD is VEKA’s topproduct! Zoals alle VEKA-raamprofielen voldoet SOFTLINE 82 MD aan de hoogste Europese kwaliteitsnorm (EN 12608). Het profiel is compatibel met driedubbele beglazing en garandeert een uitstekende thermische isolatie, die het energieverbruik in huis helpt verminderen en bespaart op stookkosten. De dikke wanden en doordachte opbouw zorgen voor een stabiel en stevig profiel dat je als installateur gemakkelijk en graag plaatst, en waarmee je als huiseigenaar decennialang op twee oren kan slapen.

Ook met SOFTLINE 82 AD maak je het verschil, zeker als je kijkt naar je maandelijkse energiefactuur. Met dit dikwandig, oersterk raamsysteem ben je altijd verzekerd van een optimale energie-efficiëntie, zelfs bij grote glasoppervlakken. Bovendien heeft dit profiel een elegant design, waarmee het voor elke woning een esthetisch en economisch verantwoorde keuze is.

SOFTLINE 70 is een klassieker die je altijd in huis wil hebben. Het tijdloze design met de licht afgeronde kanten zorgt ervoor dat dit profiel perfect te combineren is met de meest uiteenlopende bouwstijlen. En het is niet alleen het uiterlijk dat opvalt. De techniek is al even overtuigend en maakt dat SOFTLINE 70 ook heel isolerend werkt.

SOFTLINE 82 NL en NL Retro brengen de vertrouwde sfeer van vroeger terug. VEKA ontwikkelde deze elegante kozijnprofielen speciaal voor de Nederlandse markt. Kenmerkend voor SOFTLINE 82 NL zijn de inbouwdiepte van 116 mm en de typisch afgeschuinde profielen die diepte geven aan het gevelbeeld. SOFTLINE 82 NL RETRO ademt de sfeer van de jaren dertig uit en is gemaakt voor een bouwstijl met grote, heldere lijnen: stoer en robuust. Dit profiel kun je combineren met naar buiten draaiende deuren, een vertrouwd beeld in Nederland. Hun specifieke design doet SOFTLINE 82 NL en NL Retro perfect passen bij de klassieke Nederlandse architectuur van de twintigste eeuw.

Alle VEKA-voordelen

Waar en hoe je ook woont, huiseigenaars kunnen altijd genieten van de gekende Klasse A kwaliteit en talrijke voordelen van VEKA’s PVC-profielen: meer energiebesparing, inbraakwerend en veilig, perfecte isolatie, duurzaam, een moderne stijl en beschikbaar in vele kleuren, en dus met zekerheid het beste woongevoel tijdens alle seizoenen. VEKA denkt ook aan de installateurs en raamfabrikanten met een uitgebreide dienstverlening en ondersteuning, en raamprofielen die een eenvoudige plaatsing en een flexibele, milieuvriendelijke productie toelaten.

Kortom, met VEKA’s PVC-profielen is iedereen gewapend voor de toekomst!

Meer info over onze producten? Bezoek dan zeker onze website:
https://www.veka.be/homepage/producten.html

Heb je zelf een eigen project dat je wil laten realiseren? Zoek hier een partner of fabrikant in jouw buurt.

En om af te sluiten…

Wist je dat*:

…glazen ramen vroeger als een luxeproduct werden beschouwd, zodanig zelfs dat aristocraten hun ramen verwijderden en op een veilige plaats bewaarden wanneer ze voor langere tijd op tocht gingen.

…het Witte Huis in Washington om en bij de 147 ramen telt en Buckingham Palace in Londen ongeveer 760. En verder, dat de Empire State Building in New York zo’n 6500 ramen heeft en de Burj Khalifa in Dubai – het hoogste gebouw ter wereld – maar liefst 34.348.

* Bron: https://ccsunscreens.com/15-interesting-facts-about-windows