Is jouw woning mee met de meest recente raam- en deurtrends?

Plan je een renovatie of nieuwbouw en wil je ervoor zorgen dat jouw huis mee is met de tijd? Wij helpen je alvast graag op weg en schetsen hieronder de nieuwste trends wanneer het gaat over raam- en deurprofielen van PVC.

“Less is more”, dat is alvast het idee achter twee belangrijke raam- en deurtrends. Een minder zichtbaar raamprofiel, dat meer ruimte biedt voor grotere glasoppervlakken en dat een breder uitzicht toelaat. En een lager profiel voor schuif- en hefschuifdeuren, zodat je een drempelvrije toegang hebt tot je terras of woning en je gemakkelijk kan passeren met een kinderwagen of rolstoel.

Een andere trend is het gevolg van een groeiende milieubewustwording en de nieuwste energienormen. Zo moeten nieuwe huizen in Europa vanaf dit jaar verplicht BEN zijn, Bijna-EnergieNeutraal. Een BEN-woning is een woning die weinig tot bijna geen energie verbruikt. En de weinige energie die toch nodig is, moet uit groene en hernieuwbare energiebronnen gehaald worden. Dit vergroot de vraag naar duurzame raam- en deurprofielen die zorgen voor een optimale thermische isolatie en energie-efficiëntie.

En het oog wil ook wat. Zwart blijft de meest populaire kleur en we kiezen het liefst voor ramen en deuren die een strakke, moderne look & feel uitstralen.

VEKA: stijlvol, vernieuwend en energiebewust

Als een marktleider die wereldwijd actief is, beantwoordt VEKA aan de verwachtingen en trends van elke woningmarkt.

Zo biedt VEKA een uitgebreid gamma van PVC-profielen, die voor elk huis ongetwijfeld een meerwaarde zijn en die door hun elegant en stijlvol ontwerp perfect passen bij elke bouwstijl. In het rijkgevulde palet met 61 beschikbare kleuren, waaruit je zelfs kan kiezen voor een verschillend effect binnen en buiten, vindt ook iedereen zeker zijn smaak. En met VEKA SPECTRAL geef je jouw ramen en deuren die unieke en fluwele afwerking die de hele buurt jaloers maakt!

VEKA investeert ook heel veel in vernieuwing. Bewijs hiervan is VEKAMOTION 82, VEKA’s nieuwste hefschuifdeur. Met een klein tot zelfs bijna onzichtbaar profiel biedt VEKAMOTION 82 een vrije kijk naar buiten, laat het nog méér daglicht binnen, en zorgt het voor een gemakkelijke en veilige toegang.

Zoals bekend, produceert VEKA uitsluitend Klasse A-profielen die de beste kwaliteit waarborgen en dubbele of driedubbele beglazing kunnen dragen. VEKA’s profielen zorgen zo voor een optimale thermische isolatie, helpen het energieverbruik binnenshuis verminderen en zijn gemaakt van PVC, wat gekend is als een duurzaam materiaal.

Wil je meer info over onze producten? Bezoek dan zeker deze pagina:

https://www.veka.be/homepage/producten.html

Heb je een eigen project dat je wilt laten realiseren? Zoek hier een partner of fabrikant in jouw buurt.