VEKA @ Polyclose 2020: Genieten van het gevoel van buiten en nog meer comfort binnen

Polyclose is de grootste vakbeurs voor raam- en deurtechnologie in de Benelux, die dit jaar 14.326 professionele bezoekers naar Gent bracht. Ook VEKA was prominent aanwezig op Polyclose 2020. VEKA demonstreerde er uitvoerig de vele functies en voordelen van zijn nieuwste raam- en deurprofielen en technologieën.

Blikvangers op de stand van VEKA waren:

VEKAMOTION 82 hefschuifdeur
Dé topattractie! Deze gloednieuwe hefschuifdeur creëert door smallere profileringen meer ruimte voor grotere glasoppervlakken, zodat dag- en zonlicht rijkelijk naar binnen kan stromen. VEKAMOTION kan ook perfect geïntegreerd worden met moderne rolluik- en oppervlaktetechnologieën, zoals SPECTRAL. Door zijn unieke kenmerken genoot VEKAMOTION 82 al veel aandacht van Belgische en Nederlandse nieuwsmagazines: onder andere Bouwkroniek, Close Up News, Cobouw en Profiel. En er volgt nog meer. In maart zal VEKA tijdens Fensterbau in Neurenberg (Duitsland) nog een andere versie van VEKAMOTION 82 introduceren.

SOFTLINE 82
Dit robuust, dikwandig raamsysteem zorgt voor de hoogste energie-efficiëntie en de beste warmte- en geluidsisolatie door zijn meerkamertechnologie, diepe glassponning, dubbele dichtingen en klasse A profielen. Met SOFTLINE 82 NL presenteerde VEKA tijdens Polyclose een specifieke versie voor de Nederlandse markt. Die is gebouwd met een zwaar kader en ziet eruit als een klassiek Nederlands houten raamkozijn, maar biedt natuurlijk alle voordelen van PVC. Meer info vind je hier.

VEKA SPECTRAL: een enorm succes!
Deze baanbrekende oppervlaktetechnologie, ontwikkeld door VEKA in 2017, onderscheidt zich van andere oppervlakken door zijn mat uiterlijk en fluweelachtig gevoel. Door zijn grote populariteit breidt VEKA het SPECTRAL-gamma verder uit van drie naar negen exclusieve kleuren. VEKA bouwde naast zijn hoofdkantoor in Sendenhorst (Duitsland) ook een nieuwe fabriek uitsluitend voor de productie van SPECTRAL, om te voldoen aan de grote vraag van de markt. Meer info over SPECTRAL vind je hier.

Stijlvolle nieuwe kleuren
Om up-to-date te blijven met de nieuwste trends heeft VEKA ook enkele stijlvolle kleuren toegevoegd aan zijn al rijkgevulde palet: gitzwart, sheffield eik, alux grijs aluminium en nog veel meer.

Robuuste en elegante toegangsdeur
Van een huisdeurprofiel van VEKA mag je zonder twijfel alleen het allerbeste verwachten: Dit profielsysteem beschermt tegen ongewenste indringers, is bestand tegen intensief gebruik, weerstaat alle weersomstandigheden, blijft perfect afsluiten en is door zijn elegante look een mooi visitekaartje voor uw huis. Niet alleen de eerste dag, maar ook de vele jaren erna. Meer info vind je hier.

Meer informatie over onze producten vind je hier of je kan ook altijd met ons contact opnemen en wij helpen je dan graag verder!