VEKA
comfort

voor architecten

Pas VEKA comfort toe in elk gebouw! Wij ondersteunen u met een uitzonderlijke kwaliteit en een geweldig inspirerend gamma kleuren en afwerkingen, dat beloven we.

Onder de indruk van deze projecten?

We geven u met plezier meer informatie over VEKA comfort. U kunt ook een fabrikant zoeken die uw ontwerp kan realiseren.

Contact opnemen Een fabrikant vinden

Onze beloftes aan architecten

VEKA heeft een bewezen staat van dienst als stabiele en betrouwbare partner van architecten. Onze relatie is gebaseerd op drie duidelijke beloftes.

U TAL VAN ONTWERPMOGELIJKHEDEN BIEDEN MET EEN INSPIREREND GAMMA KLEUREN, AFWERKINGEN EN SYSTEMEN

Onze producten zijn technisch afgestemd op de raamtrends en -vereisten van vandaag. Zo bieden we een breed gamma systemen, thermische isolatie, akoestische isolatie, driedubbele beglazing en kleurkeuzes. De dikte van de muren is ingedeeld volgens de minimumwaarden voor DIN EN 12608 Klasse A.

In het VEKA-portfolio vindt u een aantal uiteenlopende systemen die zijn afgestemd op de vereisten van vele landen en bouwstijlen. Naast onze standaardprofielen bieden we ongeveer 1100 andere profielen aan voor diverse toepassingen. Er is keuze uit meer dan vijftig kleuren en afwerkingen om vleugels en kozijnen te personaliseren. We doen er voortdurend alles aan om u en uw klanten een ongeëvenaarde keuze en de perfecte oplossing voor elke opdracht aan te reiken. Hierbij houden we volop rekening met de nieuwste trends op de Belgische markt.

U HELPEN OM UW ZAAK UIT TE BOUWEN MET UITZONDERLIJKE PRODUCTIE- EN MARKETINGONDERSTEUNING

We leveren uitsluitend Klasse A-profielen van de beste kwaliteit waar u eenvoudig mee aan de slag kunt. Ze zijn superstevig, erg stabiel en bieden tal van ontwerpmogelijkheden. We investeren continu in de uitbreiding van ons gamma folies en onze laminaatlijnen. Bovendien leveren we gelamineerde profielen sneller dan wie ook. We garanderen dat de belangrijkste profielen altijd voorradig zijn.

Met toptechnologie garandeert VEKA dat onze producten betrouwbaar en onderhoudsvriendelijk zijn en dat ze er jarenlang goed uitzien. We bieden ook een groot aantal diensten om uw zaak te ondersteunen, zoals een speciaal planningplatform, webinars, berekeningsinstrumenten, technische documentatie, testcertificaten en advies op maat.

U HELPEN OM COMFORT EN VEILIGHEID TE INTEGREREN IN ELK ONTWERP

Met een muurdikte van 3,0 mm zijn VEKA Klasse A-profielen sterk, stabiel en perfect voor zware driedubbele beglazing. Daardoor hebben de ramen een uiterst hoge isolatiewaarde. Zo is het niet alleen eenvoudiger om het gebouw te verwarmen en de temperatuur onder controle te houden. Ook kunt u energie-efficiëntere gebouwen met een kleinere ecologische voetafdruk realiseren. Onze profielen isoleren bovendien uitstekend tegen lawaai van het verkeer en omgevingsgeluid.

Onze raam- en deurprofielen zijn vervaardigd van stevig, schokbestendig pvc dat versterkt is met staal om ongewenste bezoekers buiten te houden. Er zijn ook meerdere voorzieningen voor extra veiligheidssloten, zodat u veiligheid een hoofdrol kunt geven in al uw projecten.

We zouden graag met u samenwerken!

Stuur ons uw gegevens en we nemen contact met u op wanneer het u past.

Kies een datum en tijdstip
Kalender word geladen......
Volgende

Kies tijdsstip:

Volgende

Ontwikkeld en getest tot de perfectie bereikt is

Softline 82 MD

Het innovatieve meerkamersysteem met een bouwdiepte van 82 mm voldoet aan de hoogste eisen en is geschikt voor zowel nieuwbouw als renovatie.

Meer info arrow-right

Softline 70 AD

De populaire elegante vorm met licht afgeronde randen zorgt voor een erg kleine, zichtbare aanzichtbreedte voor elke installatiesituatie.

Meer info arrow-right

Softline 82 voordeursysteem

Het innovatieve meerkamersysteem met een bouwdiepte van 82 mm voldoet aan de hoogste eisen en is geschikt voor zowel nieuwbouw als renovatie.

Meer info arrow-right

Vekaslide 82

Het hefschuifdeursysteem voor de eisen van morgen.

Meer info arrow-right
Bekijk alle VEKA systemen arrow-right

Voordelen van pvc-profielen

COMFORT: Dankzij de uitstekende thermische en akoestische isolatie integreert u comfort in elk ontwerp.

KEUZE: Pvc-profielen zijn verkrijgbaar in tal van kleuren en afwerkingen.

DUURZAAMHEID: Pvc-profielen dragen bij tot een hogere U-waarde en zijn 100 % recyclebaar, waardoor de milieu-impact van gebouwen verlaagd kan worden.

PRIJS: Pvc is een veelzijdig materiaal en pvc-ramen bieden voor veel gebouwen de beste prijs-kwaliteitverhouding.

STEVIGHEID: Pvc-profielen gaan lang mee en zijn onderhoudsvriendelijk.

Alles draait rond kleur!

quarzgrau

karminrot

jet black

golden oak

cremeweiß

anthrazitgrau

Decoratieve folie van VEKA: laat uw verbeelding de vrije loop

VEKA-profielen zijn beschikbaar in kleuren en afwerkingen die bij elke denkbare stijl aansluiten. Kies voor een optie die past bij de bouwstijl van het gebouw of die de ramen extra tot hun recht laat komen. U kunt zelfs kiezen voor een verschillend effect binnen en buiten. Het wordt hoog tijd dat u uw ontwerpdromen realiseert.

  • Een brede waaier van kleuren en afwerkingen
  • Doordat onze profielen bestand zijn tegen het weer, uv-straling, schokken en krassen behouden ze langdurig hun kleur
  • Aluminium buitenpanelen verkrijgbaar in elke RAL-kleur
Ontdek onze kleuren arrow-right

anthrazit ultramatt

fenstergrau ultramatt

umbra ultramatt

VEKA SPECTRAL

VEKA SPECTRAL is een nieuwe oppervlaktebehandeling met de bewezen VEKA-kwaliteit. De unieke ultramatte look en de aantrekkelijke fluweelzachte textuur geven aan elk raam een toets van discrete elegantie. Kies uit een brede waaier van effecten en kleuren.

  • Elegant, eigentijds kleurpalet
  • Unieke matte afwerking met weinig reflectie
  • Uiterst bestand tegen de weersomstandigheden, krassen en schokken
  • Aantrekkelijk zachte textuur
* VEKA SPECTRAL enkel beschikbaar SOFTLINE 82 en 76
** fenstergrau ultramatt nog niet beschikbaar