Onze
beloftes

aan raamfabrikanten

VEKA heeft een bewezen staat van dienst als stabiele en betrouwbare leverancier aan raamfabrikanten. Onze relatie is gebaseerd op drie duidelijke beloftes.

KLASSE A uPVC-PROFIELEN EN EEN GAMMA KLEUREN EN SYSTEMEN OP MAAT VAN DE MARKT LEVEREN

Profielen ontwikkelen, produceren en verdelen: daar draait ons bedrijf om. We leveren uitsluitend Klasse A-profielen van de beste kwaliteit waar u eenvoudig mee aan de slag kunt. Ze zijn superstevig, erg stabiel en bieden tal van ontwerpmogelijkheden. Onze producten zijn technisch afgestemd op de raamtrends en -vereisten van vandaag. Zo bieden we een breed gamma systemen, thermische isolatie, akoestische isolatie, driedubbele beglazing en kleurkeuzes. De dikte van de muren is ingedeeld volgens de minimumwaarden voor DIN EN 12608 Klasse A.

In het VEKA-portfolio vindt u een aantal uiteenlopende systemen die zijn afgestemd op de vereisten van vele landen en bouwstijlen. Naast onze standaardprofielen bieden we ongeveer 1100 andere profielen aan voor diverse toepassingen. Er is keuze uit meer dan vijftig kleuren en afwerkingen om vleugels en ramen te personaliseren. We doen er voortdurend alles aan om u en uw klanten een ongeëvenaarde keuze en de perfecte oplossing voor elke opdracht aan te reiken. Hierbij houden we volop rekening met de nieuwste trends op de Belgische markt.

HELPEN OM UW ZAAK TE DOEN GROEIEN MET UITZONDERLIJKE PRODUCTIE- EN MARKETINGONDERSTEUNING EN -DIENSTEN, NET ALS EEN SNELLE LEVERING

We bieden een groot aantal diensten aan om elk aspect van uw zaak uit te bouwen. Van productontwikkeling en testen tot opleidingen, productierichtlijnen, kwaliteitscontroles en communicatiehulpmiddelen. Onze IT-afdeling en adviesdiensten staan klaar om u te helpen met de automatisering van de productie, de planning en het materiaalbeheer. We bieden ook uitvoerige marketingondersteuning via verschillende kanalen, zoals drukwerk, digitaal en POS-materiaal, advies op maat en regionale campagnes.

VEKA streeft ernaar om de allerbeste te zijn. We investeren continu in de uitbreiding van ons gamma folies. Bovendien leveren we gefolieerde profielen sneller dan wie ook. Achter ons indrukwekkende productietempo schuilt een uiterst efficiënte organisatie: de belangrijkste profielen zijn altijd voorradig dankzij een uitgebreid netwerk van opslagplaatsen, voortdurende investeringen in opslagruimte en onze gepatenteerde opslagtechnologie. Hierbij hebben we slechts één doel voor ogen: uw bestelling volledig én mooi op tijd leveren.

DUURZAME MATERIALEN GEBRUIKEN, ONDERSTEUND DOOR EEN GECERTIFICEERD, INNOVATIEF RECYCLAGESYSTEEM

Een circulaire economie uitbouwen is een van de belangrijkste politieke doelstellingen in onze samenleving. De Europese pvc-industrie wil met het VinylPlus-programma een duurzaam netwerk op lange termijn creëren voor de volledige waardeketen van pvc. VEKA ondersteunt dit initiatief, vooral door een belangrijke concrete troef: onze recyclagefabriek in Behringen. Dit is de meest geavanceerde recyclagefabriek van Europa. Ze kan tot 97,5 % van het materiaal dat we voor onze pvc-profielen gebruiken recyclen. Het was het eerste recyclagebedrijf met een TÜV-certificaat als gespecialiseerd afvalverwerkingsbedrijf. Onze innovatieve en toekomstgerichte vestiging heeft er mee voor gezorgd dat veelgebruikte pvc-bouwmaterialen steeds vaker worden gerecycled.

We zouden graag met u samenwerken!

Stuur ons uw gegevens en we nemen contact met u op wanneer het u past.

Kies een datum en tijdstip
Kalender word geladen......
Volgende

Kies tijdsstip:

Volgende

Alles draait rond kleur!

quarzgrau

karminrot

jet black

golden oak

cremeweiß

anthrazitgrau

Decoratieve folie van VEKA: laat uw verbeelding de vrije loop

VEKA-profielen zijn beschikbaar in kleuren en afwerkingen die bij elke denkbare stijl aansluiten. Kies voor een optie die past bij de bouwstijl van het gebouw of die de ramen extra tot hun recht laat komen. U kunt zelfs kiezen voor een verschillend effect binnen en buiten. Het wordt hoog tijd dat u uw ontwerpdromen realiseert.

  • Een brede waaier van kleuren en afwerkingen
  • Doordat onze profielen bestand zijn tegen het weer, uv-straling, schokken en krassen behouden ze langdurig hun kleur
  • Aluminium buitenpanelen verkrijgbaar in elke RAL-kleur
Ontdek onze kleuren arrow-right

anthrazit ultramatt

fenstergrau ultramatt

umbra ultramatt

VEKA SPECTRAL

VEKA SPECTRAL is een nieuwe oppervlaktebehandeling met de bewezen VEKA-kwaliteit. De unieke ultramatte look en de aantrekkelijke fluweelzachte textuur geven aan elk raam een toets van discrete elegantie. Kies uit een brede waaier van effecten en kleuren.

  • Elegant, eigentijds kleurpalet
  • Unieke matte afwerking met weinig reflectie
  • Uiterst bestand tegen de weersomstandigheden, krassen en schokken
  • Aantrekkelijk zachte textuur
* VEKA SPECTRAL enkel beschikbaar SOFTLINE 82 en 76
** fenstergrau ultramatt nog niet beschikbaar

Ontwikkeld en getest tot de perfectie bereikt is

Softline 82 MD

Het innovatieve meerkamersysteem met een bouwdiepte van 82 mm voldoet aan de hoogste eisen en is geschikt voor zowel nieuwbouw als renovatie.

Meer info arrow-right

Softline 70 AD

De populaire elegante vorm met licht afgeronde randen zorgt voor een erg kleine, zichtbare aanzichtbreedte voor elke installatiesituatie.

Meer info arrow-right

Softline 82 voordeursysteem

Het innovatieve meerkamersysteem met een bouwdiepte van 82 mm voldoet aan de hoogste eisen en is geschikt voor zowel nieuwbouw als renovatie.

Meer info arrow-right

Vekaslide 82

Het hefschuifdeursysteem voor de eisen van morgen.

Meer info arrow-right
Bekijk alle VEKA systemen arrow-right