VEKA
comfort

voor bouwheren

Bouw het huis van uw dromen! We bieden u een uitstekende kwaliteit en een inspirerend gamma kleuren en afwerkingen, dat beloven we.

Voordelen van pvc-profielen

COMFORT: Dankzij de uitstekende thermische en akoestische isolatie bouwt u het comfortabele huis van uw dromen.

KEUZE: Pvc is verkrijgbaar in tal van kleuren en afwerkingen.

DUURZAAMHEID: Pvc-profielen zijn energie-efficiënter en zijn 100 % recyclebaar, waardoor de ecologische voetafdruk van uw huis verlaagd kan worden.

PRIJS: Pvc is betaalbaar en helpt om de waarde van uw eigendom te optimaliseren.

STEVIGHEID: Pvc gaat lang mee en is onderhoudsvriendelijk.

Meer weten over VEKA comfort?

We hebben u nog veel meer te vertellen! Download onze brochure of neem contact met ons op voor persoonlijk advies.

Download de brochure Contact

Alles draait rond kleur!

quarzgrau

karminrot

jet black

golden oak

cremeweiß

anthrazitgrau

Decoratieve folie van VEKA: laat uw verbeelding de vrije loop

VEKA-profielen zijn beschikbaar in kleuren en afwerkingen die bij elke denkbare stijl aansluiten. Kies voor een optie die past bij de bouwstijl van het gebouw of die de ramen extra tot hun recht laat komen. U kunt zelfs kiezen voor een verschillend effect binnen en buiten. Het wordt hoog tijd dat u uw ontwerpdromen realiseert.

  • Een brede waaier van kleuren en afwerkingen
  • Doordat onze profielen bestand zijn tegen het weer, uv-straling, schokken en krassen behouden ze langdurig hun kleur
  • Aluminium buitenpanelen verkrijgbaar in elke RAL-kleur
Ontdek onze kleuren arrow-right

anthrazit ultramatt

fenstergrau ultramatt

umbra ultramatt

VEKA SPECTRAL

VEKA SPECTRAL is een nieuwe oppervlaktebehandeling met de bewezen VEKA-kwaliteit. De unieke ultramatte look en de aantrekkelijke fluweelzachte textuur geven aan elk raam een toets van discrete elegantie. Kies uit een brede waaier van effecten en kleuren.

  • Elegant, eigentijds kleurpalet
  • Unieke matte afwerking met weinig reflectie
  • Uiterst bestand tegen de weersomstandigheden, krassen en schokken
  • Aantrekkelijk zachte textuur
* VEKA SPECTRAL enkel beschikbaar SOFTLINE 82 en 76
** fenstergrau ultramatt nog niet beschikbaar

Onze beloftes aan bouwheren

VEKA levert al meer dan veertig jaar superieure raam- en deurprofielen, overal ter wereld. We doen drie duidelijke beloftes aan bouwheren.

U KLASSE A uPVC-PROFIELEN EN EEN INSPIREREND GAMMA KLEUREN, AFWERKINGEN EN SYSTEMEN AANBIEDEN

Als een van de wereldwijde marktleiders op het vlak van profielen leveren we uitsluitend de beste Klasse A-profielen die beantwoorden aan de DIN EN 12608-norm. Een gegarandeerde buitenmuurdikte van 3,0 mm, uitstekende materiaalkenmerken, superstevig, erg stabiel en ongelofelijk veelzijdig: onze profielen helpen u beslist uw droom te verwezenlijken. Onze producten zijn technisch afgestemd op de raamtrends en -vereisten van vandaag. Zo bieden we een breed gamma systemen, thermische isolatie, akoestische isolatie, driedubbele beglazing en kleurkeuzes.

In het VEKA-portfolio vindt u verschillende systemen die zijn afgestemd op de vereisten van uw woonplaats en bouwstijl. Naast onze standaardprofielen bieden we ongeveer 1100 extra profielen aan voor diverse toepassingen. Er is keuze uit meer dan vijftig kleuren en afwerkingen om uw vleugels en kozijnen te personaliseren. We doen er voortdurend alles aan om u een ongeëvenaarde keuze te bieden, rekening houdend met de nieuwste trends en de perfecte producten voor uw huis.

UW INVESTERING BESCHERMEN MET DUURZAME PRODUCTEN EN MEER VEILIGHEID

Uw huis is een van de belangrijkste aankopen die u ooit zult doen. Uiteraard wilt u dat het stijlvol en veilig is. Met toptechnologieën maakt VEKA producten van superieure kwaliteit die nog decennialang betrouwbaar zijn. Onze raam- en deurprofielen zijn vervaardigd van stevig, schokbestendig pvc dat versterkt is met staal om ongewenste bezoekers buiten te houden. Er is ook een gamma voorzieningen voor extra veiligheidssloten, zodat u beter beschermd bent.

VEKA wil bovendien de waarde van uw aankoop op lange termijn optimaliseren. Daarom gaan de kleuren en afwerkingen van onze profielen lang mee. U hoeft het gladde oppervlak niet opnieuw te schilderen en kunt het snel en moeiteloos schoonmaken. Zo ziet uw huis er jarenlang nieuw en fris uit.

UW HUIS COMFORTABELER MAKEN DANKZIJ UITERST DOELTREFFENDE THERMISCHE EN AKOESTISCHE ISOLATIE

Met een superieure muurdikte van 3,0 mm (+0,2 mm/-0,2 mm) zijn VEKA Klasse A-profielen sterk, stabiel en perfect voor zware driedubbele beglazing. Daardoor hebben uw ramen een uiterst hoge isolatiewaarde. Niet alleen wordt uw huis of appartement gezellig en is de temperatuur er gemakkelijker onder controle te houden. Het wordt ook energie-efficiënter. Samen met andere energiebesparende maatregelen helpen onze profielen om uw verwarmingskosten te drukken en uw ecologische voetafdruk te verkleinen. Ze houden lawaai van het verkeer en andere omgevingsgeluiden bovendien doeltreffend buiten.

We zouden graag met u samenwerken!

Stuur ons uw gegevens en we nemen contact met u op wanneer het u past.

Kies een datum en tijdstip
Kalender word geladen......
Volgende

Kies tijdsstip:

Volgende

Ontwikkeld en getest tot de perfectie bereikt is

Softline 82 MD

Het innovatieve meerkamersysteem met een bouwdiepte van 82 mm voldoet aan de hoogste eisen en is geschikt voor zowel nieuwbouw als renovatie.

Meer info arrow-right

Softline 70 AD

De populaire elegante vorm met licht afgeronde randen zorgt voor een erg kleine, zichtbare aanzichtbreedte voor elke installatiesituatie.

Meer info arrow-right

Softline 82 voordeursysteem

Het innovatieve meerkamersysteem met een bouwdiepte van 82 mm voldoet aan de hoogste eisen en is geschikt voor zowel nieuwbouw als renovatie.

Meer info arrow-right

Vekaslide 82

Het hefschuifdeursysteem voor de eisen van morgen.

Meer info arrow-right
Bekijk alle VEKA systemen arrow-right