Onze beloftes
aan BOUWHEREN

Bouwheren kunnen rekenen op VEKA om het huis van hun dromen te realiseren. Waarom? Omdat wij duidelijke beloftes maken:

Klasse A

Wij leveren enkel profielen die voldoen aan de hoogste Europese kwaliteitsnorm DIN EN 12608. Profielen van VEKA zijn stevig en stabiel, onderhoudsvriendelijk en zien er jarenlang mooi uit.

Innovatie

VEKA kijkt vooruit! Onze profielen zijn afgestemd op de nieuwste trends en behoeften van de woningmarkt, en op de vereisten van vele landen en bouwstijlen.

Inspiratie

Wij bieden een ruim en inspirerend gamma van kleuren en afwerkingen waarmee je jouw ramen kunt personaliseren. Met onze oppervlaktetechnologie VEKA SPECTRAL maak je van ramen bovendien échte kunstwerken!

Comfort

Profielen van VEKA isoleren uitstekend tegen omgevingsgeluid en lawaai. Ze kunnen ook perfect driedubbele beglazing dragen waardoor je het hele jaar door de binnentemperatuur onder controle houdt en gebouwen energievriendelijker worden.

Veiligheid

Raam- en deurprofielen van VEKA schrikken ongewenste bezoekers sterk af! Onze profielen worden gemaakt van stevig, schokbestendig PVC, dat versterkt is met staal, en eventueel ook extra veiligheidssloten kan dragen.

Meerwaarde

Door hun stijlvolle afwerking en design, comfort, veiligheid en topkwaliteit geven raam- en deurprofielen van VEKA zonder twijfel een meerwaarde aan elke woning!

Alles draait rond kleur!

quarzgrau

karminrot

jet black

golden oak

cremeweiß

anthrazitgrau

Decoratieve folie van VEKA: laat uw verbeelding de vrije loop

VEKA-profielen zijn beschikbaar in kleuren en afwerkingen die bij elke denkbare stijl aansluiten. Kies voor een optie die past bij de bouwstijl van het gebouw of die de ramen extra tot hun recht laat komen. U kunt zelfs kiezen voor een verschillend effect binnen en buiten. Het wordt hoog tijd dat u uw ontwerpdromen realiseert.

  • Een brede waaier van kleuren en afwerkingen
  • Doordat onze profielen bestand zijn tegen het weer, uv-straling, schokken en krassen behouden ze langdurig hun kleur
  • Aluminium buitenpanelen verkrijgbaar in elke RAL-kleur
Ontdek onze kleuren arrow-right

anthrazit ultramatt

fenstergrau ultramatt

umbra ultramatt

VEKA SPECTRAL

VEKA SPECTRAL is een nieuwe oppervlaktebehandeling met de bewezen VEKA-kwaliteit. De unieke ultramatte look en de aantrekkelijke fluweelzachte textuur geven aan elk raam een toets van discrete elegantie. Kies uit een brede waaier van effecten en kleuren.

  • Elegant, eigentijds kleurpalet
  • Unieke matte afwerking met weinig reflectie
  • Uiterst bestand tegen de weersomstandigheden, krassen en schokken
  • Aantrekkelijk zachte textuur
* VEKA SPECTRAL enkel beschikbaar SOFTLINE 82 en 76
** fenstergrau ultramatt nog niet beschikbaar

Ontwikkeld en getest tot de perfectie bereikt is

Softline 82 MD

Het innovatieve meerkamersysteem met een bouwdiepte van 82 mm voldoet aan de hoogste eisen en is geschikt voor zowel nieuwbouw als renovatie.

Meer info arrow-right

Softline 70 AD

De populaire elegante vorm met licht afgeronde randen zorgt voor een erg kleine, zichtbare aanzichtbreedte voor elke installatiesituatie.

Meer info arrow-right

Softline 82 voordeursysteem

Het innovatieve meerkamersysteem met een bouwdiepte van 82 mm voldoet aan de hoogste eisen en is geschikt voor zowel nieuwbouw als renovatie.

Meer info arrow-right

VEKAMOTION 82

Breng nog meer licht in uw woonkamer! Met een klein tot zelfs bijna onzichtbaar profiel biedt deze nieuwe hefschuifdeur een vrije kijk naar buiten en een veilige toegang.

Meer info arrow-right
Bekijk alle VEKA systemen arrow-right