Breng nog meer licht in uw woonkamer met VEKAMOTION 82

In de moderne architectuur luidt een steeds grotere vraag naar meer plaats voor glas en ramen. Huiseigenaars willen immers genieten van nog meer licht binnen en een nog mooier uitzicht naar buiten. Met VEKAMOTION 82 biedt VEKA een hefschuifdeur die hieraan perfect beantwoordt. Het smalle kader creëert aanzienlijk meer ruimte voor grotere glasoppervlakken.

“Wij tonen aan iedereen dat we de juiste oplossingen klaar hebben voor de uitdagingen die komen.” Zoals VEKA’s Sales & Marketing Director Josef Beckhoff zegt, denkt VEKA altijd vooruit en biedt het Klasse A raam- en deurprofielen waarmee u gewapend bent voor de toekomst. Een voorbeeld hiervan is VEKA’s nieuwe hefschuifdeur VEKAMOTION 82, die binnenkort op de markt wordt gebracht.

VEKAMOTION 82 is volledig afgestemd op wat huiseigenaars nu en de komende jaren verwachten. Met een kader dat tot 20% smaller is, maakt VEKAMOTION 82 meer plaats voor grote glaspartijen. Bij de VEKAMOTION-versies MAX en VISTA is het kader nog kleiner of zelfs volledig verborgen. Veel méér dag- en zonlicht dus in uw woonkamer, en een nog beter uitzicht naar de spelende kinderen in de tuin.

Heel energie-efficiënt en veiliger
VEKAMOTION 82 zorgt voor een uitstekende thermische en geluidsisolatie en maakt woningen nog energie-efficiënter. Het profiel van de nieuwe hefschuifdeur is met een diepte van 82 mm en een glassponning van 20 mm immers perfect geschikt voor driedubbele beglazing. De stevige en symmetrische profielconstructie met stalen versterkingen verhoogt bovendien de stabiliteit en maakt het ongewenste bezoekers alleen maar moeilijker.

Eenvoudige installatie
Naast eigenaars en bewoners heeft VEKA bij de ontwikkeling van deze nieuwe hefschuifdeur ook aan de fabrikanten en installateurs gedacht. Het eigen profielopzet en tal van technische nieuwigheden zorgen ervoor dat VEKAMOTION 82 gemakkelijk geïnstalleerd kan worden. En voor fabrikanten komt er nog een extra voordeel bij: VEKAMOTION 82 is heel productievriendelijk omdat de hefschuifdeur uit minder onderdelen bestaat.

Toegankelijker
De specifiek ontworpen drempel verbetert nog meer de toegankelijkheid. De installateur kan hierbij heel flexibel opteren voor een standaard- of een barrièrevrije oplossing.

Moderne technologie
Net als alle andere VEKA Klasse A raam- en deurprofielen waarborgt deze nieuwe hefschuifdeur VEKA’s gekende topkwaliteit en toont het een strakke, moderne uitstraling. VEKAMOTION 82 staat ook niet alleen: Het kan perfect geïntegreerd worden met moderne rolluik- en oppervlaktetechnologieën, zoals VEKA SPECTRAL.

Meer info: www.veka.be