VEKA SPECTRAL: Een meesterlijke combinatie van kleur en oppervlak

Het oog wil ook wel wat hebben. Naast de kwaliteit besteedt VEKA veel aandacht aan de uitstraling van je ramen. Met VEKA SPECTRAL krijgen je ramen die extra elegante look & feel die je woning een meerwaarde geeft.

Deze baanbrekende technologie, door VEKA ontwikkeld in 2017, onderscheidt zich van andere oppervlakken door zijn mat uiterlijk en fluweelachtig gevoel. VEKA SPECTRAL is ongeëvenaard en blijft niet ongezien. Met een enorme marktvraag als resultaat!

Als nieuw ontwikkelde technologie combineert VEKA SPECTRAL moderne kleuren met een ultramat en lakveredeld oppervlak en geeft het PVC-ramen zo een extra, esthetische dimensie.

VEKA SPECTRAL is uniek door:
* Een verfijnd, hoogstaand design met een ultramatte afwerking
* Een fluweelachtig gevoel
* De keuze uit een uitgebreid kleurenpalet dat voortdurend aangepast wordt aan de meest moderne trends en perfect tot zijn recht komt op het lakoppervlak.

Door het grote succes van VEKA SPECTRAL introduceerde VEKA recent nog twee gloednieuwe kleuren: wijnrood ultramat en sepia bruin ultramat:

Naast de elegante look & feel overtuigt VEKA SPECTRAL ook door uitstekende technische eigenschappen die gekend zijn voor VEKA’s topkwaliteit. Raamprofielen uitgerust met VEKA SPECTRAL zijn:
* Heel robuust
* Bestendig tegen krassen, slijtage, UV en extreme weersomstandigheden
* Gemakkelijk te reinigen
* Eenvoudig te installeren
* Perfect te bewerken zonder dat machines opnieuw geconfigureerd moeten worden

VEKA SPECTRAL kan op alle profielen van VEKA toegepast worden en kent door zijn unieke voordelen een enorm succes! Om te kunnen voldoen aan de grote vraag van de markt bouwde VEKA, naast het hoofdkantoor in Sendenhorst (Duitsland), een nieuwe fabriek die uitsluitend raamprofielen met VEKA SPECTRAL produceert.

Meer info over VEKA SPECTRAL en een overzicht van de beschikbare kleuren vind je op de productpagina.

VEKA werkt samen met betrouwbare partners en fabrikanten. Zoek hier een fabrikant in uw buurt voor de realisatie van uw ontwerp!